دوربین مداربسته دیدبان شهر

مشاوره - فروش- نصب و راه اندازی پروژه های- آنالوگ -AHD-IP-(کارانتی وخدمات پس از فروش با پشتیبانی 24 ساعته حتی ایام تعطیل )

دوربین مداربسته دیدبان شهر

مشاوره - فروش- نصب و راه اندازی پروژه های- آنالوگ -AHD-IP-(کارانتی وخدمات پس از فروش با پشتیبانی 24 ساعته حتی ایام تعطیل )

مقایسه دوربین مداربسته AHD, HDCVI,HDTVI, HDSDI

مقایسه دوربین مداربسته AHD, HDCVI,HDTVI, HDSDI

مقایسه دوربین مداربسته  AHD, HDCVI,HDTVI, HDSDI

 

بزرگترین نقطه ضعف سیستم های مداربسته آنالوگ محدودیت بسیار زیاد رزولشن تصویر آنها است. برای رفع این مشکل تکنولوژیهای جدید مانند AHD, AHCVI,HDTVI و HDSDI به بازار معرفی شدند. با توجه به تازه وارد بودن این تکنولوژی ها در عرصه سیستم های مداربسته اطلاعات در رابطه با آنها بسیار پایین است.

مقایسه تکنولوژی های دوربین مداربسته

 

 

مشخصه

960H

HDCVI

HDTVI

AHD

HD-SDI

IP

نوع تکنولوژی (1)

آزاد

خصوصی

آزاد

آزاد

آزاد

آزاد

نوع چیپ (2)

CCD+DSP

CMOS+ISP

CMOS+ISP

CMOS+ISP

CMOS+ISP

CCD/CMOS+DSP

نوع سیگنال (3)

آنالوگ

آنالوگ

آنالوگ

آنالوگ

دیجیتال

دیجیتال

کیفیت تصویر

اندک

خیلی خوب

خیلی خوب

خیلی خوب

عالی

عالی

رزولوشن تصویر

700TVL

720P/1080P

720P/1080P

720P/1080P

1080P

720P/1080P و بالاتر

سازگاری با زیرساخت های کواکسیال (4)

زیاد

زیاد

زیاد

زیاد

متوسط

نیاز به تغییر زیرساخت

امکان کارکرد هیبریدی (5)

خیر

بله

بله

بله

خیر

خیر

میزان پیچیدگی راه اندازی

متوسط

متوسط

متوسط

متوسط

متوسط

بالا

بیشترین طول خط بدون تقویت کننده (6)

متر500 کابل کواکسیال 5С-2V

متر500 کابل کواکسیال 5С-2V

متر500 کابل کواکسیال 5С-2V

متر500 کابل کواکسیال 5С-2V

متر150 کابل کواکسیال 5С-2V

متر150 کابل شبکه CAT5

کیفیت کابل مورد نیاز

متوسط

متوسط

متوسط

کم

زیاد

کم

نوع سیگنال

CVBS

CVBS

CVBS

CVBS

SDI

IP

تاخیر (7)

خیر

خیر

خیر

خیر

خیر

بله

هزینه تجهیزات

کم

متوسط

کم

کم

زیاد

زیاد

       

 

الف) این ردیف مشخص می کند که آیا تکنولوژی این تجهیزات به صورت عمومی مورد استفاده قرار می گیرد یا در مالکیت شرکتی خاص است.

ب‌)این ردیف نوع چیپ تصویرهای مورد استفاده در این تکنولوژی را نشان می دهد.

ج) نوع سیگنال انتقال یافته بین دوربین و دستگاه ضبط کننده

د‌)   این ردیف مشخص می کند در صورت وجود زیر ساخت کواکسیال، تکنولوژی جدید چقدر میتواند در این زیرساخت به خوبی عمل کند.

ذ‌)   امکان نصب دوربین ها به صورت آنالوگ + HD + IP در این سیستم.

ر‌)    این ردیف مشخص می کند که سیگنال دوربین مدار بسته در این تکنولوژی را حداکثر تا چه فاصله ای میتوان بدون تقویت کردن ارسال کرد.

ز‌)    این ردیف مشخص می کند آیا بین اتفاقات در صحنه و تصویر نمایش داده شده به صورت زنده فاصله زمانی وجود دارد یا خیر.

استفاده از دوربین‌های تحت شبکه به علت بالا رفتن قابلیت‌های آنها نسبت به گذشته روز به روز درحال افزایش است

1- رزولیشن یا تفکیک پذیری

متفاوت از دوربین‌های آنالوگ که رزولیشن آنها با تی وی لاین (TVL) مشخص می‌شد (تعداد خطوط افقی موجود در تصویر) در دوربین‌ها تحت شبکه رزولیشن به پیکسل عنوان می‌شود.

به عنوان مثال 520 تی وی لاین در یک دوربین آنالوگ با رزولیشن 752x582 برابری می‌کند (که در نوع آنالوگ رزولیشن نسبتا بالایی به شمار می‌رود)

استفاده از دوربین‌های 2 و 3 مگاپیکسلی به صورت دوربین‌های شبکه به سرعت رایج شده و این دوربین‌ها می‌توانند تصاویری به مراتب بهتر از دوربین‌های آنالوگ ارائه دهند.

امروزه حتی دوربین‌های شبکه با روزلیشن 16 و 20 مگاپیکسل نیز وجود دارد. این دوربین‌ها می‌توانند تصاویر را با تمام جزئیاتشان نمایش دهند. از این دوربین‌ها معمولا برای مشاهده محیط‌های بزرگ استفاده می‌شود.

2- عملکرد در نور کم

دوربین‌های تحت شبکه اولیه عملکرد مناسبی در نور کم نداشتند و مکانیزم جبران‌کننده آنها نیز باعث کاهش تعداد فریم‌ها در تصویر می‌شد که به یک تصویر بی کیفیت و نامنظم تبدیل می شد.

اما دوربین‌های امروزی می‌توانند تصویر نسبتا مناسبی را حتی در نور یک لوکس نیز ایجاد کنند و از نور موجود استفاده مناسب را بکنند و 25 فریم در ثانیه را در هر شرایطی ایجاد کنند.

3- عملکرد در شبکه

یکی از نگرانی‌های مهم مسئولان شبکه در مورد استفاده از دوربین‌های تحت شبکه تاثیر آنها بر روی شبکه و کاهش سرعت آن است. چراکه به ویژه در دوربین رزولیشن بالا حجم زیادی از اطلاعات مربوط به دوربین باید در هر لحظه در شبکه جابه جا شود و با توجه به پهنای باند محدود شبکه این می‌تواند موجب ایجاد اختلال در شبکه نیز شود.

با این حال شبکه‌های گیگابایتی امروزی می‌توانند به راحتی نصب این دوربین‌ها را پشتیبانی کنند و در صورت ایجاد اختلال باید ظرفیت شبکه را افزایش داد. روش دیگر برای جلوگیری از ایجاد اختلال در شبکه استفاده از کابل‌های داده و عدم نصب مستقیم دوربین‌ها به شبکه است به طوری که تصاویر دارای شبکه خاص خود در سیستم باشند.

4- Power over Ethernet

بیشتر دوربین‌های شبکه دارای این قابلیت هستند. به این معنا که می‌توانید دوربین را با همان کابل شبکه تهیه کنید و این نیاز به یک کابل اضافه را جهت تغذیه دوربین از بین می‌برد.

پیشرفت‌های جدید این امکان را فراهم کرده که تجهیزات پر مصرف تر مانند دوربین‌های با قابلیت پن تیلت و زوم را نیز بتوان با همان کابل دیتا تغذیه کرد.

در مقایسه با دوربین‌های آنالوگ که به یک کابل جداگانه برای تغذیه نیاز داشتند این قابلیت موجب صرفه جویی در زمان و هزینه کابل کشی خواهد شد.

محدودیت طول کابل

داده‌ها بر روی کابل Cat5 دارای محدودیت مسافت تا ۱۰۰ متر است. با این حال تقویت‌کننده‌هایی وجود دارند که به راحتی این مسافت به ۲۰۰ متر افزایش می‌دهند و با استفاده از تجهیزات پیچیده‌تر می‌توان این مسافت را تا ۵۰۰ متر نیز افزایش داد.

با این حال در موقع نصب دوربین‌های شبکه نیز مانند دوربین‌های آنالوگ باید به محدودیت فاصیه آنها و طول کابل توجه داشت.



   
 

اطلاعات در رابطه با لنز دوربین مداربسته به شدت محدود است. شاید برای خیلی از شما این سوال پیش آمده باشد که چرا باید از انواع متفاوتی از لنز استفاده کرد یا تفاوت لنزهای فیکس یا لنزهای وریفوکال در چیست. تفاوت اصلی در زاویه دید لنزهای مختلف است. به طور کلی لنزها با فاصله کانونی بیشتر زاویه دید کمتری به ما می دهند. در مقابل لنزهای با فاصله کانونی بیشتر امکان زوم کردن بر روی جزئیات را در یک نقطه برای ما به وجود می آورند.

چگونه میشود لنز مناسب کار خود را انتخاب کنیم؟

 اول باید به این توجه کنیم که برای انتخاب لنز مناسب حتما باید اندازه CCD خود را داشته باشید. اندازه CCD یک عدد کوچکتر از 1 است که عموما در واحد اینچ عنوان می شود. بیشتر دوربین های عادی از CCDهای 1/3” و به طور محدودتر 1/4" استفاده می کنند. CCDهای با اندازه های متفاوت از این دو اندازه تنها در کاربردهای خاص استفاده می شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.